به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مهاباد
همکاری و همیاری تمامی دستگاهها در راستای پیشگیری و مقابله موثر با بیماری تب دنگی
تشکیل دومین جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده شهرستان مهاباد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مهاباد در این جلسه که با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پیگیری اجرای مصوبات جلسه قبلی آغاز گردید دکتر امید صادق امیری به تشریح بیماری تب دنگی که یک بیماری ویروسی است و راههای انتقال آن پرداخت و اظهار کرد: تغییرات آب و هوایی با مساعد کردن شرایط محیطی برای افزایش لانه گزینی پشه آئدس که عامل انتقال بیماری تب دنگی است منجر به افزایش سیر صعودی بیماری می شود بنابراین باید برای مقابله با آن از تمامی پتانسیل های موجود به نحو حداکثری استفاده کرده و آموزش و اطلاع رسانی عمومی باید در صدر تمامی فعالیت ها قرار گیرد.
در ادامه دکتر علیزاده آذر رئیس مرکز بهداشت شهرستان مهاباد گفت: متولیان حفظ سلامت و بهداشت جامعه برای پیشگیری از شیوع تب دنگی با هماهنگی و همکاری تمام ادارات و دستگاهها و تشکیل گروههای نظارت اجرایی و میدانی و بسیج امکانات مورد نیاز و ارتقای سطح آموزش همگانی بتوانند عامل انتقال ویروس تب دنگی را مدیریت و کنترل کنند
علیزاده آذر افزود: تب، سردرد و درد در ماهیچهها و مفاصل از علائم بارز تب دنگی است هر چند در ۸۰ درصد موارد، فرد مبتلا هیچ علائمی از بیماری ندارد و این بیماری از فرد به فرد دیگری منتقل نمی شود.
در ادامه آقای خلیلی رئیس گروه بیماریهای مرکز بهداشت هم در رابطه با نوع ماهیت بیماری تب دنگی و راههای مقابله با آن مطالبی ارائه نمود.
آقای مهندس ایزدمهر رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت هم مطالبی در مورد زیستگاه پشه آئدس عامل انتقال بیماری تب دنگی و همچنین راهکارهای مقابله با افزایش جمعیت این پشه در محیط بیان نمود.
در ادامه حاج آقا حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد هم به انجام کارهای پیشگرانه در جهت مقابله با این بیماری تاکید نموده و همه دستگاهها را به همکاری و همیاری همدیگر در راستای پیشگیری و مقابله موثر با این بیماری فرا خواند.
پایان بخش جلسه هم بحث و تبادل نظر حاضرین در پیرامون بیماری تب دنگی و سایر موارد مرتبط با موضوع جلسه بود.